Monday, November 21, 2011

TM : Team Malaysia

-assalamualaikum-


hello bloggers...
cihat???
hari nie 21 November 2011
saja aq nak update cerita pasal sukan
padahal nak melayan mood y malas nak study
hehehehhee




SUKAN SEA KE-26
INDONESIA 2011 (JAKARTA-PALEMBANG)


tengok logo nie korang pasti dah tau kan
almaklumla... korang lagi minat sukan jika nak dibandingkan dgn aq
tapi xpa...
aq buat entry nie sebab
nak melahirkan rasa bangga aq dengan pasukan negara kita
TM : Team MALAYSIA


masa mula2 start SEA Games nie
aq ada tengok kputusan dalam tv
time tu MALAYSIA baru dpat 3,4 emas
tapi malam nie xsangka pulak Malaysia dah dapat 52 pingat emas
klu nak tengok keputusan pungutan pingat yang terbaru
boleh klik [sini]




satu pencapaian yang terbaek
n aq pasti skuad negara bekerja keras untuk SEA Games nie
aq xtau kita ada harapan @ tak nak naik tangga y ketiga
tapi aq harap2 saki baki hari tinggal nie
Team Malaysia akan tambah lagi pingat untuk negara kita

dan xkurang juga buat kaki bola
hari ni kompom kedai2 mamak akan siar skrin besaw punya
hahahhahahhaaa...
hari ni mesti penuh kedai makan
sebab pakat dok tunggu nak tonton final bola sepak


MALAYSIA vs INDONESIA




kali nie kita lawan di tempat orang
dan akan menjadi satu sejarah dan ingatan jika kita menang nnti
kebangkitan team bola Malaysia sehingga ke final sangat hebat
harap2 Malaysia boleh perform yang terbaik buat final nanti


semalam aq terbaca status kawan aq di fb
dia terlepas cakap masa tengok Vietnam vs Indonesia
korang baca la status dia kat bawah nie

!
!
!
!
!
V


keja gila namanya
nasib la dia kat Malaysia
klu dekat Indon aq xtau la apa nasib dia semalam
hehehheheheeee
sebab tu la orang cakap
"cakap siang pandang-pandang,
cakap malam dengar-dengar"


ok lah... aq malas dah nak merapu
cukup la stakat nie dulu
wassalam...
adiosss... amiosss...

2 comments:

  1. tak sabar nak tgok bola mlm nie
    eghh smgat smgat aumm

    ReplyDelete
  2. jom pakat tengok ramai2.... tapi keja banyak lagi nie... xtau sempat ke tak nak tengok final malam nie... aduhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers