Wednesday, November 16, 2011

Udah 800 Gayanya...

-assalamualaikum-


seperti selalu.... bila dah cukup *00
aq akan buat entry khas bagi menghargai follower yang bertuah tu
untok mlm nie aq nak kongsi seorang follower yang ke 800
wawwwwwww!!!
macam xcaya ja

!
!
!
!
!
!
!
V




sejak dua menjak nie aq mmg xaktif berblogwalking
entry pon dah semakin kurang
serabut perut dengan midterm exam
& asgnmt yang belambak2
tambah pula dngan projek yang mai mencurah2...
hadoiiiiiiiiiiiiiiii
lotih rasanya...


anyway...
mai kitaaaaa berkenalan hanya dalam laman muka bukuuu...
eheheh... silap lirik pulak..
mai aq nak perkenalkan follower y bertuah malam ni...

namanya : BECKHROOY


nak kenai2 tak???
klu nak cer klik cer klik kat link nie [link]
nnti tubit la blog kawan kita nie...
cer try ramai2... follow 2 sekali...
i foloooooooooooo u


haaaaaaaaaaaaaaaa
yang ni gamba profil dia...
apa macam... hensem tak
hahhahaa..


ok lah...
akhir kata:
terima kasih buat BECHKROOY n 799 SAHABAT-SAHABAT yang lain sebab sudi follow blog aq nie... walaupon dan berminggu2 x berupdate ada juga yang sudi bertandang ziarah kat sini... terima kasih sekali lagi diucapkan... semoga datang lagi dilain waktu yeerrr... heheheee....

(^_____^)V
wassalam
adiosss... amiosss...

2 comments:

  1. tahniop...rajin lg cipun update blog, aku jenguk blog aku tak dah, hahaha nanti mood menyusul kot, hehe

    ReplyDelete
  2. adam... rajin pa nya... aq pon koi xdan lni... bnyk keja nk buat... sampai nk buka blog pon mlas...

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers