Friday, November 11, 2011

Dua Minggu Berlalu

-assalamualaikum-


haloooo... apa khabaq warga blogger sekalian...
tengah wat pa tu???
dok pikiq nak karang entry baru ka???




oklah... malam nie last night aq tidow kat umah
pagi esok dah nak balik bukit kachi UUM
kejap ja rasa cuti midterm 2 minggu
(budget tinggal jauh... :p)


bila time cuti ni tau sngat la kan...
start ja dah kluaq g bercuti dgn family
bila dah tengah2. gila kluar melepak dgn kengkawan
bila dah last day nak balik mula la senak kepala pening perut
pikiqkan assignment + project yang xbuat lagi


hadoiiiiiiiiiiii...
lupa habis semua keja
seronok dok layan nafsu
jadinya makan diri sendiri...


banyak benda rasa nak buat time cuti kali nie
tapi bila diingatkan poket tengah kering kontang
soo banyaklah xtvt yang tergendala
tiap2 hari dok kat umah on9 fb, twitter, makan, tidow


apa nak jadi ngan aq nie...
lepas nie nak kena pulon midterm exam pulak
dah la paper ekonomi
paper yang aq palingpalingpaling suka
masa kat poli dulu pon dapat 2.++ ja
kat U nie xtau la nak dpat brapa pulak...
harap2 boleh la dpat 3.++
hehehehehhe budget ja lbih, study xpon


k lah... malam nie sesangat malas
sampai member ajak lepaks pon aq ckp bnyk keja
padahal xda mood
baju, buku semua dah siap packing
esok xla kalut sngat


k... kat kachi nanti aq update lagi
bnyk bnda nak update dlam nie
wassalam
adiosss... amiosss...

3 comments:

  1. 2 minggu..?? aku yg cuti seminggu pon dah tak tau nk buat apa... hehe

    ReplyDelete
  2. hhahahaa... cuti 2 minggu macam xterasa ja.. pejam celik pejam celik dah kena balik U...

    ReplyDelete
  3. salam. singgah sbntar. jom join segmen up kan follower kt sini http://hanyrarawifsillystory.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-reramai-by-hany.html gud luck 4 ur exam..hihi

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers