Friday, June 22, 2012

Akhirnya "17 TAHUN"

-assalamualaikum-


hai korang semua
tengah wat apa pagi2 buta nie
pagi ni tidoq aq dikejutkan dgn ular sawa atas tilam dalam bilik aq
pukoi 4 pagi lak tu...
haishhh... terkejut derr... 
cam mana la ular sawa tu boleh masuk bilik aq
dgn bntuan ayah aq...
berjaya juga kami tangkap ular tu
mungkin ni hadiah bufday aq tok tahun nie kot
wakakkakakaa


hari nie 22 Jun 2012
maka secara rasminya aq udah melangkah ke satu tahap lagi
kini aq sudah berumur 17 tahun =.="
wahh... mudanya aq???
hahhahhaaaa... lantak la kan
mana leh bocorkan umur aq dalam blog nie
kang tergugat la aq... hahahhaaaa




aq a nie tengah tunggu nak abiskan last paper tok sem nie
lepas tu aq nak g berBaktiSiswa di perak awai bulan 7 nie
then boleh la aq lepak2 cari keja spnjang cuti sem 2 bulan nie
xtau aq nak keja kat mana kali nie
kena juga cari duit poket...
raya pon dah dokat... bnyak duit nak guna =.="


k lah... malas nak merapu panjang2... 
just nak ucapkan terima kasih kat kengkawan yang masih ingat kat aq
kawan2 yang mesej aq wish bufday malam nie
kawan2 yang post kat wall fb aq
ada juga kawan2 yang masih ingat kat aq upanya
thanks... aq sayang korang semua


gud nite all
wassalam
adiosss... amiosss...

10 comments:

  1. hepi besday. moga panjang umor, murah rezeki, dapat AKJ :)

    17 tahun tu baru abis spm la. hihi

    ReplyDelete
  2. wei! appy besday..
    pasal ular tu..kah kah kah...nak kat ang kut..:P

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Lahir, bro! Erk? Ular sawa pembawa tuah kot. Siapa tahu? Hehe! :D

    ReplyDelete
  4. husna - terima kasih... doa2 nak bgi dpat gak AKJ sem nie... :)

    zul de alexis - tq broo... tah la... gila terkejut tengok ulaq dalam bilik... dah arwah dah ulaq tu...

    arol mubin - thanks broo... tuah la sngat... penjatuh semngat ada la... :)

    ReplyDelete
  5. insya Allah dapat. kena usaha lebih sikit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. husna - exam dah abis... redha je laa... dah abis usaha dah bulan nie... tak tau nak perah otak kot mana lagi dah...

      Delete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers