Saturday, June 23, 2012

Album Terbaru

-assalamualaikum-


hai korang...
pagi nie aq nak kongsi ngan korang pasai album terbaru
baru sahaja diterbitkan
dan gayanya mendapat sambutan yang diluar jangkaan...
jom kita intai2


album ini bertema "Terukir di JAMBAN"
telah dibintangi oleh penyanyi2 terkenal Malaysia
dan luar negara




album ini dijangka bakal menghasilkan keuntungan sebangak
RM 10,000,000,000

jom kita usha2 19 lagu yang tersenarai dalam album ini :



"Yuna - Terukir Di JAMBAN"
"Joe Flizzow ft. Ila Damia - JAMBANmu"
"Hafiz ft. Adira - JAMBAN Rindu"
"Greyson Chance - Take A Look At JAMBAN Now"
"Exists - Kau Lebih Dari JAMBAN"
"Ella - JAMBANlah La La La"
"Drama - JAMBAN Dia"
"Carly Rae Jepsen - Call Me JAMBAN"
"Awi Rafael - Aku Bukan JAMBAN"
"Avril Lavigne - Wish JAMBAN Were Here"
"Astrid - Tentang JAMBAN"
"Asmidar - Biar Sampai Ke JAMBAN"
"Aqasha - JAMBANku"
"Anuar Zain ft. Hunny Madu - Kisah JAMBAN"
"Adira - JAMBAN Lagi"
"Sohaimi Meor Hassan - Epilog Cinta Dari JAMBAN"
"Madonna ft. LMFAO - Give JAMBAN All Your Love"
‎"Sofaz - JAMBAN Terbaik"
"John West - Loved You JAMBAN"


pihak penerbit mensasarkan 
lagu2 ini bakal menggempakkan radio dan televisyen di seluruh dunia


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


ni kalau artis2 malaysia tengok blog aq nie mau kena saman ni
hahhahahaa... aq mana ada duit nak bayar saman oiii
soo... kesimpulannya ni hanyalah rekaan semata2
jangan terasa hati pulak noh...
jangan la dok antaq surat saman/tuntutan mahkamah kat umah aq pulak
kes naya tuuu... hahhahahhaa
aq dapat nie dari TWITTER


#ReplaceSongTitleWithJamban


macam2 adaaa... nak tergelak aq baca... haishhh...
ok lah... aq nie keja dok merapu ja dalam blog
esok lusa dah nak exam last paper...
lepas tu sibuk2 sikit dgn persiapan ke Perak
tak pasti bila masa aq nak berblogging lepas nie
tengok2 la bila lapang aq update lagi :)


wassalam
adiosss... amiosss...

24 comments:

  1. kah3... jamban jamban... dah la lagu peberet aku masuk dalam nie Drama- JAMBAN Dia...kah3

    ReplyDelete
    Replies
    1. mr lidi - hahahhaaaa... hancus habeh lagu2 nie... nie bertemakan orang yang diserang cirit birit... kahkahkahkah

      Delete
  2. tak sabor eden nak dapatkan di pasaran..biar berjamban2 telinga dgr lagu2 ni..kih3 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. fadh leyanie - hahahhahaaa... cepat2 la dapatkan di pasarang... berjamban2 gitu

      Delete
  3. perghhhhh..hahaha best seller nih :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikteddy - mau tau rr... lentok habis punya album of the year nie...

      Delete
  4. haha ingatkan betulbetul tadi hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. emilya - betol2 la nie.. wakakkakakaaa

      Delete
  5. perrhh gilosss..terkezutt badak aihhh!!! ingtkan betol2 rupe2 nye cobaaaaann

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini betol betol... bukan cobaaaaaaaan... hahahhahahaaaa

      Delete
  6. hahaha.. tema jamban sungguh ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik tikah - ya... jamban sejamban jambannya... kahkahkah

      Delete
  7. Title album takleh blah. Haha =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaaa... bukan senang nak ukir2 kat jamban tu cik oiii... perlukan kreativiti yang sngat tinggi... wakakkakaka

      Delete
  8. haha... naye kalo kene saman ni... hehe...

    "keep smiling"
    ^_^

    -Wan Niahix-

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan dok mintak bukan2 laaa... kena saman mau byar pakai apa... hahahahhaa

      Delete
  9. semua lagu kat atas tu memang feberet..haha..tapi tajuk asal la..bukan jmban tu..ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaahaa... ingatkan minat lagu yang ada tajuk jamban2 tu semua... hakhakhakhakhak

      Delete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers