Monday, June 11, 2012

Beware Hackers Around!!!

-assalamualaikum-

PERNAH TENGOK GAMBAR NIE???


khas buat kaki blogger semua... 
kalau suatu hari anda "ter"perasan blog anda jadi begini... 
maksudnya blog anda telah di HACK.. 
jngn ingat FB ja selalu kena HACK... 
BLOGSPOT pon dan jadi sasaran HACKER2 lo nie

sebab-musabab:

1- HACKER tu nak uji tahap keselamatan blog korang... 
password tu pendek ka panjang ka mudah ka semua tu laaa

2- HACKER tu selalu hack blog2 yang sembang kencang pasal politik... 
kau ludah parti aq... aq ludah parti kau... 
gtu laaa... saling menunding n menuduh antara satu sma lain dlam BLOG.. 
(bgus juga.. aq pon dah bohsan baca kisah politik dalam blog.. menyampah!!!!)

soo... 
kekawan blogger yang terkena hack bolehla contack FB HACKERs tu.. 
then pandai2 la korang runding cam na nak dapat balik blog korang... 
(alhamdullillah blog aq masih selamat)

SELAMAT YA KAWAN2 KU... 
GUNAKAN HAK BERFIKIR... SEBELUM HAK BERSUARA... 
MENAIP BIAR GUNA AKAL... BUKAN GUNA KAKI...


wassalam
adiosss... amiosss...

15 comments:

  1. Husna - u r welcome... berhati2 dgn hacker2 semua nie :)

    ReplyDelete
  2. jentik sekali baru tau hacker2 ni. hik3

    ReplyDelete
  3. huhuhuhu... tdi bru trperasan bila ke blog member blogger... huhuhu takut trkena kt blog sy jer.. aduhai...

    ReplyDelete
  4. husna - aiii... berani noh nak jentik... hahhahahaha...

    miera - tu laaa... bnyak kot blog kena hack... risau juga... klu blog nie pon kena juga, xtau la tang mana yang hacker tu benci/jeles sngat...

    ReplyDelete
  5. banyak kali tgok benda ni bila nk visit blog org. tkotnye.. kalau klik benda tu ape jd kt kite??

    ReplyDelete
  6. haz - tah la... rasanya xjadi apa2 kot.. blog yang diorang hack pon rasanya pilih secara rambang jaa.. mintak2 dijauhkan laaa...

    ReplyDelete
  7. kih3. habis la kalau hacker2 baca komen saya ni. esok confirm kena hack. ayyo amma

    ReplyDelete
  8. husna - xtau laaa... hahhahahahhahaa

    ReplyDelete
  9. Banyak dah blog kena hack :)

    ReplyDelete
  10. sally yatiey - tu laa... harap2 kaki2 hack tu xla mai kacau blog kita nie... hahhahahaa

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers