Saturday, June 16, 2012

Kongsi TV Live

-assalamualaikum-


hai korang semua...
apa macam hujung2 minggu nie...
tak keluar date ka???
heheheeee


kemarin aq melepak seharian dlam bilik
dok usha2 laptop sambil nengok tv online
boleh tahan lajunya...
sooo aq dok pikir2 cam mana nak buat tv tu semua ada dlam blog aq
pikir punya pikir...
aq dapat caranya then dah siap masukkan semuanya
klu rasa nak menonton sila2 la klik yeee...


TV Alhijrah

RTM TV 1

RTM TV 2

Rangkaian Astro CERIA, OASIS, & PRIMA


Muzik Aktif & TV 9

TV 3

TV i

TV Selangor

 mudah jaa... 
korang hanya perlu klik kat page "TV on9" diruangan bawah follower blog aq ni
then semua tv korang boleh tengok...
masalahnya ada 2,3 tv yang auto play
so korang pause la siaran mana yang xmau nengok tu
kang berat pulak tenet tu nak loading


harap korang enjoy
:)


wassalam
adiosss... amiosss...

4 comments:

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers