Friday, July 27, 2012

Oh! RESULT

-assalamualaikum-


hai koang2 semua..
apa cer... dah tidoq blom... dah sahor blom...
mesti ramai dah dibuai mimpi indah kan...
hari nie semuanya telah terjawab bagi aq
perjalanan selama 1 semester aq kini terbentang didepan mata



dan begitu juga yang dialami oleh kawan2 sepengajian aq
macam2 riaksi yang aq dapat tengok dlam FaceBook petang tadi
ada yang
Happy, Kecewa, Bengang, Sedih, Trauma, Terharu, dan mcm2 lagi laaa


nie semua tak lain tak bukan sebab result exam kami dah kluar
haishhh... tersiksa batin aq nak tengok result hari nie
sejam lebih aq bermain dengan keyboard...
ashik dok menaip user ID n password yang tak lopas2 nak login
sure laa ramai yang berebut nak masuk portalkan...


apa pon aq berjaya juga tengok result aq walaupon sekali imbas
cukup la buat penenang jiwa raga ku yang gelisah masa tu
seperti yang aq jangkakan... xbnyak yang aq dapat... :(
sekadar cukup untuk memuaskan hati sendiri
nak kata dekan tu gayanya kena tunggu lagi la next next next sem... :)


apa pon aq sngat bersyukur dengan apa yang aq dapat
walaupon xbnyak peningkatan... 
cuma meningkat pointer sebnyak 0.11 ja dari semester lepas
aq lega sebab ada peningkatan... klu tak xtau cam na nk habaq kat parents...
bukan takot diorang marah... tapi malu sebab result kurang menarik
apa pon yang kita capai..
aq sentiasa ingat
RESULT kita menggambarkan USAHA kita
perjalanan masih JAUH...
tak bermakna jatuh sekali selamanya akan jatuh kan???
sooo... tanamkan azam yang baru...
pulon lagi semester akan datang...


wassalam...
adiosss... amiosss...

11 comments:

  1. Tahniah cipun sbb meningkat :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah cipun sebab meningkat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks paah... naik cikit jaa... pointer masih rendah... bnyak lagi nak kena perbaiki nie... risau aq nengok cgpa aq... hahahhaaa

      Delete
  3. tahniah ye.. atleast ada jgk peningkatan. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks... yep... lega la juga sebab meningkat... klu menurun mmg xtau nak ckap laaa

      Delete
  4. Replies
    1. tak... masih lagi rendah... bnyak lagi usaha diperlukan... 4 sem lagi masih ada... :)

      Delete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers