Saturday, August 6, 2011

6 Ramadhan = 600 Followers

-assalamualaikum-


salam ramadhan
ari nie dah masuk hari ke-6 puasa
apa macam.. masih x biasa lagi ker???
ok dah kan...
dah xlapar macam hari first lagi kan...


ok la... story tok hari nie
aq nak kongsi yang aq dah mencapai 600 orang follower
WWWAAAAWWW!!!
heheheee (xcited lobih lak aq nie...)


aq perasan pagi tadi...
lepas balik dari kebun aq buka blog
tengok2 dah 600
so hari nie aq nak share sapa follower bertuah tu...




tuan punya blog nie bernama

a.k.a


nie pulak header blognya






apa yang bestnya pasal blog nie
setiap entry diceritakan dalam bentuk dialog
jalan cerita yang mudah untuk diikuti n difahami
klu xcaya korang boleh lawat sahabat blogger kita nie


apa pon.. khas buat Shorim Kasih
jutaan terima kasih kerana sudi ziarah n folo blog aq yang sederhana nie
xlupa juga buat semua follower2 yang laen
thanks yer...


aq ucapkan selamat menjalani ibadah puasa kepada korang semua
semoga ramadhan tahun nie memberikan kita lebih
keberkatan dalam meniti hari2 mendatang


buat sesapa yang nak kasi duit raya kat aq leh la klik kat bawah nie
hehehehhheheeee



k lah, stakat nie dlu tok malam nie
jangan lupa bangun sahor
wassalam
adiosss... amiosss...

9 comments:

  1. 30 ramadan, 3000 followers cipun? heheheh

    ReplyDelete
  2. saye jd no 604! tahniah... ramainyer follower~

    ReplyDelete
  3. Adam - tudia ehh... xkesampaian la jawabnya... ramai tuuu...

    Cekgu Faize - thanks sebab sudi folo cni...

    ReplyDelete
  4. congrats..!!
    let's happy blogging..
    :)

    ReplyDelete
  5. tahniah wehhhhh...=)
    takpe2..slow2 lahh kn..
    selamat berblog k

    ReplyDelete
  6. follower ke 610 ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  7. Zures - tima kasih... rajin2 datang cni lagi yeee....

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers