Thursday, August 25, 2011

Kad Raya 15 Minit

-assalamualaikum-



salam ramadhan


hari nie aq telah ditag dalam blog Mek Da
dia buat contest kad raya
aq tengah xda keja apa petang nie
jadi aq pon creat la satu kad raya


bohong la aq cakap klu kad raya aq nie ciap dlam masa 15 minit
di petang hari yang kesejukan dek hujan lobat
aq pon mencari idea nak buat kad raya
kad yang biasa2 ja... xcantik mana pon


nak tengok kad raya aq...


!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
V

tadaaaaaaaaa...



syarat kelayakan :


1. buat entry yang bertajuk " KAD RAYA 15 MINIT"
2. MAKE SURE DONE IN 15 MINUTE ea !!
3. post KAD RAYA 15 MINIT tue dekat facebook , tweet dan seWAJIBnye blog kan ?
4. then TAGGED kawan - kawan anda . at least 3 org .
5. after that , link ur entry ! :: kat comment blog Mek Da::
6. Selamat Berjaya ! Enjoy it !


nampak sangat yang aq dah xtepati syarat ke-2
sebabnya aq buat kat nie sampai berjam-jam
hahahhahahhahaaaa
lantak rrr... janji aq ada kad raya tahon nie... :p


ok... skrang aq nak tag member blog pulak



dah terlanjur letak kad raya
disini aq dgn rasa rendah diri ingin mengucapkan
SELAMAT HARI KEMERDEKAAN
&
SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN


diharapkan korang semua dapat maafkan aq
lepas nie kira 0 = 0 la nooo
hari raya nanti jangan lupa singgah umah aq
thanks juga kpd kawan2 aq yang post kat raya dkt fb aq
lepas raya nie aq letak semua kat raya yang aq dapat dalam blog nie
tengok kad raya sapa paling cantik n kreatif
heheehheeee...


wassalam
adiosss... amiosss...

10 comments:

  1. wah meriah kad raya..hehe good luck

    ReplyDelete
  2. ops , tidak cukup syarat-syarat keLAYAKan . hehe nice babe ! salam lebaran juga pada kamu dan keluarga !

    ReplyDelete
  3. ieda - hahahaa... mmg xcukup syarat y ko bgi pon... selmt hari raya gak untok ko n family

    ReplyDelete
  4. adam - mmg penat laaa... dh la xpandai lagi gna adobe photoshop...

    ReplyDelete
  5. ika - tq nooo... slamat hari raya...

    ReplyDelete
  6. wah..ak u tak pernah dapat kada raya..huhu..nak satu?

    ReplyDelete
  7. Zul Fattah - sama la.. xpenah aq dapat kad raya pos sampai ke rumah... selalu dapat pon dalam fb ja... tu pon dapat merasa sebab aq buka akaun fb.... klu x mmg xkan dapat kad raya la...

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers