Wednesday, August 10, 2011

Wordless Wednesday #7


-assalamualaikum-






prev :



tentang WW :



duit raya :



-wassalam-

15 comments:

  1. HayatFarah - ermmm... rasa2 nak study lagi... tah la... apply u pon xlepas ritu... kena apply lagi la nie...

    ReplyDelete
  2. keje keje ! :)




    http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-9.html

    ReplyDelete
  3. prjalanan idup..
    zu pun ex poli gak..=)

    ReplyDelete
  4. InsyaALlah sambung belajar kan Cipun! Aku doakan hang berjaya, hang kan dah ajar aku Tax, InsyaAllah Cipun nanti masuk U gak :)

    ReplyDelete
  5. Fya Pelangi - huhuhuu.. xp xtau nak keja apa??

    Noraizura - ooo... sama la kita... dlu poli mana???

    Khansyaa - insyaallah..

    Adam - hehehhee.. thanks Adam... insyallah klu ada rezeki aq follow jejak ang...

    ReplyDelete
  6. lepas polimas nak sambung ke nak kerja?

    ReplyDelete
  7. p/s : tidur siang tu sunnah rasulullah.. :-)

    ReplyDelete
  8. Hans - dah abis nie rasa nak sambung lagi... tapi keja pon penting gak... ermm... dilema antara dua...

    Noraizura - ooo.. saya penah pegi PUO sekali... tahun 2009.... Eksplorasi Sungai Perak sepena 40 tahun politeknik...

    ReplyDelete
  9. UUM..sebab dkt kedah kan senang nak balik..hhi

    ReplyDelete
  10. ayie - harap2 dpat UUM la.. dah antar rayuan ari tu.. ermmm... xtau kptusan mcam mana...

    ReplyDelete
  11. muda lagi kot... duit pon xbanyak.. kang nak jamu apa bagi anak orang makan.. hahhahaaaa

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers