Tuesday, August 16, 2011

Bermain Dengan Ranking

-assalamualaikum-


hai semua...
macam mana ramadhan kali nie
ok tak???
harap2 xda yang kecundang ditengah hari la noo...
hehehee


sememangnya dah 5,6 hari aq xupdate blog
just dok berbw ja tiap2 hari
xda idea nak menulis
lagi pon sibuk dngn berbagai2 keja


malam nie tengah aq dok berblogwalking
terpandang pulak dkat satu gadget
gadget tu kita boleh tengok nilai blog kita
(ermm... macam menarik...)


aq pon cuba la...
klu korang nak cuba juga boleh tengok cni


first aq masukkan url blog utama aq
Hidupku... Duniaku... (blog nie la)
n aq dapat tau berapa nilai blog aq...
RM 10,867.05
wahhhhh... banyak tuu...
n ranking blog aq pada kddkan ke 13,773
xsure la pulak ranking ni dalam Malaysia atau Dunia
hahahhahhaaa... demand lebih


RM 10,867.05
klu boleh cashkan mmg best giler rrr..
hahhahahahaa


yang nie pulak ranking pelawat mengikut negara


then, rasa nak nak ambek tau pulak satu lagi blog aq...
blog nie kurang xtive ckit
sebulan 2,3 post je
pelawat pon xbanyak


bila lepas belek2 ja
aq tengok nilai blog aq RM 1,238.75
gila ka apa???
blog yang usang macam nie pon boleh sampai 1000
hahahahhahaaa


n yang paling lawak blog nie xtersenarai pon dalam ranking
hahaahhahaaa
mmg hebat gila...
sampai xter-rank blog aq...




hahahhaaa
macam2 teknologi skrang nie
lantak laaa kan...
tapi benda nie semua bukan tepat sangat
korang jngan caya 100%


k,lah...
xmoh berceloteh panjang
klu nak cuba pegi la dekat page nie (bizinfo)
mesti blog korang lagi gempak punya
mesti nilai mencecah ratus2 ribu punya nie
slamat mencuba nooo...


wassalam
adiosss... amiosss...

6 comments:

  1. haha..boleh tahan jgk rega blog aku ni..25k plus...bole jd sbg pembakar semangat...huhu. Tq bro.

    ReplyDelete
  2. marilah beramai-ramai buat petition supaya nilai tu boleh cash kan, hahahha

    ReplyDelete
  3. Pak Cik Lie - wahhh... hebat la dah 25k... cuba cashkan... kaya tuuu... hahahhahahhaaaa

    ReplyDelete
  4. Adam - klu la boleh cashkan... aq la orang pertama yang tuntut.. hahahhahhaaaa... banyak tuu

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers