Thursday, February 3, 2011

Hahahhahaa... tengok sendiri...

-assalamualaikum-


ari ni dalam kesibukan dok search company tok tugasan aq
sempat lagi aq dok menziarah blog2 yang boleh dikatakan menarik n aktif
dalam bnyak2 blog yang aq masuk ari ni...
aq terjumpa satu post yang agak2 klakar la bagi aq...
rajin tuan punya blog tu update post dia.. sampai cemuih aq dok baca... hahahhahaaa
bagaikan astro.. macam-macam adaaaaaaaaa...


dalam post dia tu ada gambaq yang aq masukkan kat bawah ni...
aq sempat copy dia punya gambar
tapi lupa pulak nak save link blognya...
sory la noo... nnt klu jumpa aq masukkan link tuu
(dah jumpa tuan punya link "Bujang Susah")


gambar ni sebenarnya dia nak cita tentang adab kita...
lelaki pompuan bersentuhan tak kira muhrim @ tak muhrim
tapi cara dia buat penerangan tu melucukan aq..
hahahhahahhhahhaaa




terkaku seketika...



hilang selera Dato Lee



betul ke masyammmmmmmm... hahahahahaaa



ni salah satu babak yang dia terang dalam tu...
aq just copy yang ni sbab menarik perhatian aq tok baca post tu...
soo.. korang jngan salah paham pulak dengan pic2 ni...
semuanya mainan dunia...
aq just nak kongsi ja apa yang aq tengok tadi..


hahahhahahaa... ok lah..
sekian dari KOTAK MANCIS...
wassalam... adiossssssssss

6 comments:

  1. ahhahahahaaa... no kumen... sapa yang edit den tak tau... den masukkan ja.. hahahahahahaa

    ReplyDelete
  2. Kah..kah..kah..kah.. lawak..lawak.. best...

    ReplyDelete
  3. hahahhaaaa.... bujang susah... maaf la ambil pic ni tak mintak kebenaran... saya xda niat apa2.. just nak kongsi ngan yang laen ja... skali lagi sorry...

    ReplyDelete
  4. kelakaw tang mana tu cik kak... haahhahahaah

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers