Saturday, February 5, 2011

keja.. keja.. keja..

-assalamualaikum-


hai semua... borink la ari ni...
sepagi aq keja beronline fb ja
serius aq dah borink
xda yang menarik dalam fb skarang ni...


soo.. aq nak bertukar angin ke blogger lak la
saja nak rajin2 menaip kat cni sebelum sambung keja aq
keja xbnyak pon... tapi sikap aq ni membnyakkan lagi keja
tangguh menangguh


tak tau nak buat yang mana dulu...
skarang ada 3 tugasan yang blom aq ciapkan...
ni haaaa kat bawah ni..

ni keushawanan punya... tension aq search company yang ada cukup semua maklumat yang lecturer mintak... adoiii... puning3!!!


yang ni mudah cikit rasanya, audit... tapi xsentuh2 lagi... malas nak baca dohh...


n the last one... kewangan perniagaan... dah 3 ari aq menatap solan ni... cari company selalu dapat... tapi last2 tukar lagi... kesnya xcukup maklumat dalam financial statement la... tencen chek...


modul2 yang aq rajin2 n ringan2kan tngan aq tok buka... walaupon terasa berat sesangat
hahahhahahhahahhahaaa


buku ni yang aq paling2 xpaham.. hahhahahaa.. macam manala nak jadi ushawan klu gni...


hopefully aq dapat kekuatan untok abiskan semuanya menjelang esok petang
n for my lovely group member... rajin2 la mai rumah sewa aq ni...
kita ciapkan tugasan ontropronoship.... (jimmy, jamil, mat)


k... time to continue my work
wassalam.... adiossssssss...

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers