Tuesday, February 1, 2011

Lawatan Sem Akhir DAT6A (Hari Ketiga)

-assalamualaikum-


ok.. dikelapangan ni aq nak abiskan kisah lawatan aq n the geng buat hari terakhir kami kat sana
hari last ni kami enjoy ja sepuas hati...
port untok hari tu adalah di Berjaya Time Square


ni gambar yang aq dpt snap masa atas monorail
ni first time aq nek kenderaan yang lebig kurang macam keta api la kan...


dah di time square...
kejutan tok aq ari ni depa ajak masuk dalam
~Berjaya Time Square Theme Park~
tengok pon aq asa dah gayat, pa tah lagi nek natang2 dalam tu
tapi disebabkan ramai yang masuk.. takkan aq nak dok sorg2 kat c2 kan..
ayananda kami berjaya mendapatkan harga yang agak murah la..
lepas tunjuk card ni, tunjuk card nu la... aq pon xtau


sempat berposing sementara dok tunggu tiket


macam2 kerenah diorang ni...
lantak r.. aq snap ja...


aq pon sempat juga la bergambar...


ni aq buat amal jariah ckit
ingat sedekat dapat pahala tau...
muka sepuluh sen ieda
hahahhahahaa...
klu berlakon jadi peminta sedekah kompom dapat award tiap2 tahun ni...
(jngan terasa nooo...)


berbagai-bagai ragam...


akhirnya... pass masuk dah dapat...
muka happy... kita tunggu depa masuk dalam...
apa jadi.. hahahahhahaaa


first game.... nek natang ni la...
apa namanya jngan ditanya...
aq tak penah bek tau pon...
tengok skali macam tak best..
tapi bila nek... macam nak terpelanting kluaq..
masa ni aq hamper2 nak termuntah...
naseb la benda ni berhenti.. klu tak???


second game yang paling dasyat
bak kata Pokcik Jimmy...
(nek benda ni, kita dapat menjiwai perasaan ayam ketika dipanggang/digolek)
hahahhahhahaaa.. aq panggil natang ni pemanggang ayam
dah macam ayam golek bila aq atas ni...
aq ingat dia naek turun ja..
padahal berpusing siotttt.....
yang ni aq tak termuntah pulak...
tapi separuh dak2 klas aq tewas...
ada yang buh terus atas tu pon ada
siap muntah ijau beb... hahahhahahahaa


the last yang aq nek roller coaster
tengok mmg gayat nak mampos...
tak berani aq nak nek
bila tengok geng2 tu semangat, aq pon join la...
best juga la...


mmg laju... korang xdan nak rasa apa2 pon
kejap ja dah abis...
aq ciap nek tok second round lagi...
sebabnya nak memperdayakan member kami... ieda
dia terpedaya n naek natang ni... padan muka ko


tengok tu.. dan lagi bergambar
bajet tinggi la tu... padahal 150 ja...


berpeluk sakan dgn anak patung tu...
tapi xbeli..


dah nak balek...
ni 3 ekor terlepas dari Zoo Chow Kit (ada ke???)
dah macam kingkong daaaaaaa...
diorang tak ikut balek kedah...
stay terus kat KL berserta Pokcik Jimmy


muka2 yang kepenatan lepas muntah ijau...
tapi tetap peace....


bear yang lebih besar pada orang....
hahahahahahhaaaa...
bayangkan ain yang jadi bear tu...
hahahhahahahhaha


soo... stakat ni jela kisah aq n sahabat DAT6A bercuti-cuti MALAYSIA
apa pon kepenatan terasa sebab banyak berjalan
atas bas ni mmg aq tidor sepanjang jalan
klu nak gambar diorang tidor pon aq ada..
tapi malas la nak masukkan...
nnt tak pasal2 aq kena serbu time balik cuti sem ni...
hahaahahahhahahahaaa...


k lah... aq pon nak otw balik kampong pulak...
ada jamuan kawan lama ptg ni...
sooo... harap semua terhibur...


k.. adios... wasalam

2 comments:

  1. hamoi hamoi . sedap nye ngutuk aku . sampai tak terhingga ea . hahaha besh besh . memori yg sgt terindah . haha

    ReplyDelete
  2. ahhahahahahahaaa... mana aq ngutuk pon.... aq ngata ja... takkan terasa kot... hahahhahahhahahaaa

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers