Saturday, February 5, 2011

Rajin pulak aq menaip... emm

-assalamualaikum-


apa khabaq orang2 kampong...
terasa borink pulak malam ni
sja2 nak tulis entry ni
tapi xtau nak kata apa
ahhahhahaaa

lantak la janji aq xkacau orang
nak buat keja rasa malas yang teramat-amat sngat
nak jadi apa la dgan anak Pak Lah sorang ni..
ari ni aq berjaya ciapkan satu tugasan yang dah 3 ari aq buat
keja ckit ja, tapi maaaeeen manyak

dalam aq dok menaip tugasan tadi
ada satu perkara yang aq prasan
cara aq mengeja dalam tugasan tu
lepas aq ciapkan satu tugasan aq tengok bnyak sngat bhasa aq yang salah
dari situ aq sedar ni tak laen sebab aq suka guna bahasa cincau la..

dalam blog aq guna bahasa ni.. tambah "mukabuku" pulak
lepas tu bila wat asgmt, abis terikut guna bahasa ni
hahahhahahahaa...
macam2 dohh...
apa nak jadi laaaaaaa

apa pon aq punya keja dah separuh yang ciap
yang lagi separuh esok aq sambung pening kepala
malam ni dah tak da mood nak buat keja
soo... rajin pula aq menaip kat cni
hahhahahahhahahaaaa

ok la noo..
saja la nak release tencen aq ni
hnya dlam ni ja tempat yang aq rsa selesa nak luah2 perasaan
kat dalam facebook tak pula..
emmm... entah laaaaaaaaaaaaa

malam ni rasa cam sepi jaaa...
jiwa kosong tapi bukan jiwa kacau
hahahahhahaaa...
layan lagu2 slow...
layan prasaan gtu...

hahhahhahaaaa
ok la no.. dah panjang berjela aq merapu

k wasalam... slamat malam warga kampong sekalian..
adioooss...

0 Ulasan Dari Hati:

Post a Comment

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers