Tuesday, February 1, 2011

Lawatan Sem Akhir DAT6A (Hari Kedua)

-assalamualaikum-


sepertimana yang dijanjikan
aq nak masukkan gambar tok hari kedua lawatan pulak...
pagi ary tu kami bertolak ke Chow Kit lepas check-out Hotel Shahbandar
lama la juga nak ke Chow Kit ni... sekali lelap juga laa...


ni pic masa atas bas otw nak ke Chow Kit


yang ni mek ieda tersesat dari kutup bersalji mana tah
bersama model roti yang kat depan tu (kak lida)
n yang kat blakang tu, kanak2 kiki lala dengan bantai busuk dia
masyammmmmmmm... klu tak caya tengok abg jamil kita...
ciap tutup idung lagi... hahahahhahahahaa


di Chow Kit kami check-in Hotel Hankyu
hotel yang penah aq dok masa lawatan penghargaan dulu


lepas makan tengah ari bertolak ke Shah Alam
apa kami buat kat Shah Alam.... berbowling jaa..
model2 bowling Plaza Alam Sentral.. hahahhahahhaaa


muka2 semangat nak men bowling


sempat bergambar dgn baju kelas... nak tayang nama la tu..
x famous pon cik kak oiii....


yaaaaaaa... pertandingan bermula...
macam2 style... macam2 suara... macam2 gelagat
mmg best...


tak ketinggalan squad pemerhati


berbaloi2... nek bas dari Kedah ke Shah Alam.. last2 men bowling ja... hahahhahahhahaa
mmg bajet la...


bergambar kenangan kat port bowling tu...


yang ni keja aq la.. snap gambar2 spontan dak2 klas aq...
mmg happy gila time ni.. ciap boleh buat iklan ubat gigi codomo lion lagi...
ni semua gara2 lim hi kiah la yang buat lawak kat c2...
seronok tengok pic ni... semua nampak happy... baru asli namanya...


ni mek penyibuk... time aq nak bergambar ja ada la sibuk bertenggek kat depan
aq lesing kang...


yang ni anak sapa aq tak tau...
ikut dan ja tarik anak orang...
muka budak tu dah nak tiyak... hahahhahahhaa
jahat la depa ni..


lepas penat men bowling kami terus ke destinasi yang nak dituju...
rasanya korang pon dah boleh agak tempt apa ni..


i-city... ni la yang aq maksudkan masa di post yang lagi satu...
Shah Alam Bandar Bercahaya
bersilau2 bila mai time malam...
siapkan duit ja.. boleh la masuk.. hahaahhahahaa


yang ni pulak model2 i-city beraksi..
hahahahahhahahhaaa


malam tu aq n beberapa org tak masuk dalam snow house kat situ..
soo.. aq lepak ja kat taman atas tu... macam2 pemandngan kat c2...
3,4 round juga aq pusing nak tunggu diorg kluaq snow house...


mmg cantek... brapa la agaknya cost nak ciapkan tempat ni...
mmg kreatif...


yang burung merak ni la bagi aq paling cantek...


warna warni... sakit juga mata bila dok usha lama2...


dah abis ronda i-city kami bertolak balik ke Chow Kit
malm tu aq n the geng skali lagi merayau malam
ingat nak karaoke, tapi last2 jadi satu xpdc pulak
hahahhahahhahaa... xpdc apa???
xpdc menuju KLCC
keja gila nmanya tuu.. dulu penah skali aq kluaq jalan malam nak ke KLCC
tapi separuh jalan ja... kali ni tercapai juga


hamper 1 jam berjalan... tanpa arah tuju....
yang pasti ikut trafik light dngan jalan besar yang cerah ja...
lepas tu brpandukan arah bangunan KLCC
hahahahhahaa... jalan macam orang gila...
tapi akhirnya sampai la juga


lepas lepak kat ctu kami jalan balik ke Chow Kit...
abis sakit kaki aq...
sampai kat hotel lebih kurang jam 4 pagi....
hahahhahahhahahaa... naek bilik mandi2 terus tidoq tak sedaq diri...
letih gilaaaaaaaaaaaaaaaaaa...


soo... berakhir sudah cerita aq tok hari kedua...
tinggal satu hari ja lagi... hari last kami bersuka ria di Kuala Lumpur
sbar menanti noo....


k... wasalam

2 comments:

  1. xpdc ke KLCC mmg x blh lupa...huhu

    ReplyDelete
  2. hahahhaahaa... tau xpa.. xpdc terletih kot masa lawatan tuu.. jalan2 xda keja... hahahahahaaaa... janji sampai klcc

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers