Wednesday, February 16, 2011

Las Vegas mari - Triple Thrills

-assalamualaikum-


pa khabaq semua orang2 kampung
pagey2 ni rasa tencen lak dok ngadap buku ja...
meh sini update blog lak...
hehehheheeee
(sempat lagi noo..wlupon esok ada test..)


kali ni aq nak kongsi ngan korang satu destinasi
kepada yang tak da perasaan leh la p tempat ni
dekat ja......... di Las Vegas je pon.... (jauh ker???)


ari tu aq ng memba2 p maen roller coaster kat Time Square
tu pon ramai yang muntah hijau
tapi klu lepas naek benda ni aq tak sure la nak muntah apa lak


ok benda ni namanya TRIPLE THRILLS
aq rasa korg pon dah penah tengok
tapi aq saja nak kongsi dlam ni...


ni bangunan yang kat Las Vegas tu..
dari jauh nampak biasa ja....



skali zoom kat atas puncak tower ni
mak aiiiiii... ada game laaaa....
nampak macam best jee..
hahahhahhaaaa



nampak tuuu...
atas puncak bhaiii....



first game, namanya XScream



ke-2 namanya Roller Coaster



ke-3 namanya... Insanity



nampak macam best ja
klu aq naek ni compom kluaq abis isi perut
hahahahahahaaaa



tengok pon dah gayat
apa tah lagi merasa naek benda alah ni..



cuba banyangkan klu jatuh
hancur bebbbb!!!!!!!



n the last one, namanya Big Shot




tapi bila malam cantek lak aq tngok...
klu korang keja jadi bos nnt leh la bawa anak bini datang sini
klu nak ilangkan stress elok la tempat ni
hahahahhahahahaaa



soo.. apa pendapat korang dgan tempat ni...
ada brani mau memcoba
hahahaahhaaaa
kau letak 1 juta maybe aq naek
hahahahhahahaaa


k.... mau sambung stadoq..
eh2 cilap... sambung study...
hahhahahaa....
k..wassalam...adiosssss

4 comments:

  1. waaa~ beznya, tp, kalau naik nie. huhu.. confirm bgegar seluruh bdn . haha. takut2.. :)

    ReplyDelete
  2. tau xpa... mau muntah darah ni... ahaahaaahaaa

    ReplyDelete
  3. yang 1st game ngan 3rd game tu cam bestla..huhu seram...yang solero tu dah pena nek dah..syokk..

    ReplyDelete
  4. mak aiiiii....gila rrr...xdapat aq bayangkan...genting pon x smpai lg...yg smpai pon kat TS jaa...tu pon asa mcm serik dah...huahuahuaa...ni kan plk kat pncak menara....errr...seram...huhuhu

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers