Monday, February 14, 2011

Mandi Manda Air Terjun

-assalamualaikum-


memories 11/02/2011


di tengah2 malam ni rajin lak aq mengupdate blog ni
almaklumla... kemarin bertungkus lumus siapkan asgmt
malam ni leh la rasa free2 ckit
walaupon ada lagi keja yang nk kena fikirkn


apa pon malam ni aq nak masukkan post tntg
aq n the geng pergi mandi manda
dah lama asanya aq xpegi mandi air terjun
last skali rasanya 6,7 tahun lepas...


lama gilerrrrrrrr....
hahhahahaaaa walaupon tempat ni dkat ngan umah aq
tapi x penah terdetik nak pegi
last aq pegi ngn family last 7 year
lamaaaaaaa tuuu...


kali ni kami pakat nak abiskan petang jumaat kat sini
mmg pelik rasanya tempat ni
dah lama xjejak kaki kan...
mmg korang pon ada yang tau tmpt ni

HUTAN LIPUR PUNCAK JANING


tempat ni xjauh pon dari rumah aq...
20 minit perjalanan ja
ari tu planning mmg ramai yang nak join
tapi disebabkan lawatan la, apa la..
so tinggal la beberapa orang yang boleh pegi

ni la antara muka2 yang pegi...

aq
Jan a.k.a adik aq
azwan
amen
jimmy
azlan



korang tengok la sendiri air terjun dia
putih jernih berseri2 lagi...
ni baru kat bawah
tak lagi naek kat puncak
dengaq kata lagi best air terjun dia



baru turun 2 minit pakat dah cari kain tuala...
sejuk bebbb!!!



ni amen tengah bertapa
(terpengaruh dengan cerita Naruto la ni..haahha)



ni pulak ATOMEN kola nerang
hahhahahahahhaaaa
wachaaaaa!!!!!!



ni aq la... tengah menghayati deruan air terjun
best... siyus best wa cakap luu....
macam xmau balik ja ari tuu...



sepupu sepapat sedang bermandi manda...



amen pon dah menggeletar kesejukan
hahhahahaaa.... kurang daya tahan ni...
tengok aq.. cool jaa.... hahaha



sempat juga aq snap gambar jimmy
dia tengah panjat batu yang lincin tuu....
naseb tak jatuh... kalu tak ????
berjaya akhirnya dengan bantuan amen..



tengok... betapa sejuknya air bukit
dah pucat muka sorang2...
aq asa abis dah kecut yang mana ada..
hahahhahahahhahaha...



macam2 style, macam2 gaya, macam2 bunyi, macam2 daaa...



adik aq pon dah terikut jadi model sambilan dr.Rozmey



oh! tidak... aq ditewaskan oleh azlan...
sekali ja dia angkat aq...
kuat beb tenaga batin dia...
hahhahahahaaa...



ni pulak keja azwan...
dah tak tahan sejuk dia naek atas snap gambar kami
apa lagi... makin jadi2 la...



it's me (peace no war!)



ni pic yang smpat di snap masa jala2 kat c2...
mmg cantek...



so... ni la serba sedikit dapat aq kongsi
minggu depan plan nak g tempat laen pulak
mana sasaran seterusnya?? tunggu....


so setakat ni dulu cerita aq tok kali ni
jumpa lagi di laen post
wassalam.....adiossssss

6 comments:

  1. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://ting-tong99.blogspot.com
    http://hasmeehaslina.blogspot.com/
    http://smkdatukbahaman.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kajang Pak Malau kajang berlipat,
    Kajang hamba mengkuang layu,
    Dagang Pak Malau dagang bertempat,
    Dagang hamba Tumpang lalu

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    bes la mandi

    ReplyDelete
  2. Lelaki memang suka betul pergi mandi air terjun. Hahaha~

    ReplyDelete
  3. cik yan... best apa mandi air terjun... ahaahahaahaaa... best oooooooo

    ReplyDelete
  4. bila ag nak p???jmaat nie kan????aq nak ikot...jgn lupa ajk aq skali...akakakakaa ~dila~

    ReplyDelete
  5. Woww! Best gila mandi air terjun tyme sejuk² beku hehee..

    ReplyDelete
  6. dila... tak tau lagi bila nak p.. tengok time2 free la...

    ReplyDelete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers