Wednesday, August 29, 2012

Bowling Raya 2012

-assalamualaikum-
SALAM LEBARAN


ok... raya lagi kah korang hari ni???
hhahahahaa...
kita puasa sebulan, raya pon mestla sebulan kan...
riuhkan syawal thun nie dgn umah terbuka

bagi aq ngan kengkawan pulak
dah letih2 lawat umah member kami masih ada lagi saki baki
tenaga nak dihabiskan di Bowling Centre
hahahahaa... rupa2nya ramai manusia yang beraya kat bowling centre tu
sakan diorang... siap angkat satu family ke sana
datok nenek cucu cicit semua angkat pegi sana
nak wat perkampungan haram la tue...


aq xtau motif diorang nie...
tapak kasut pon jadi kija...
nak tunjuk kata kasut baru... mungkin!!!

ok laa... petang tu... ops... malam tuuu
aq & the gengs melepak sakan di Aneka Jitra Mall
kami berpakat nak beradu tenaga dan kemacolan
siapa yang bakal juara bowling versi raya kali nie


aq dengan muka yang tidak bersalah
(ini bukan muka mintak penyepak OK!!!) hahahhaaa
muka tengah letih... letih???
yaaa... letih makang makang open house... wakakkakaa

ok.. team kali ni...
Mr. UUM, Mr. UNISEL, Mr. UTeM, Mr. PTPTN & Mr. GANO
cipun, nasrul, muiz, jimmy dan azwan
sahabat setia aq dimana jua kemana sahaja


yang atas nie contest kaki sapa paling wangi...
dan semestinya aq pemenangnya... kahkahkah >.<"
ambek feel kasut dlu sebelom mulakan game...
bab bergambar mmg semua johan...
bab bowling pulak semua ke LONGKANG!!!


sabar!!! sabar!!!
harap anda semua tak tergoda dengan wajah diatas
ubat penahan nafsu syahwat beliau kehabisan
sebab tu ada sedikit komplikasi disitu
maaf aq xdapat tolong kali nie JIMMY... kahkahkah


dalam kehangatan berbowling sempat lagi bergilir2 ambek gambaq
nak mintak tolong orang kiri kanan sogan
cam ni la caranya...
korban kan seorang sebagai jurugambaq

ok... korang tentukan sapa paling keLONGKANG
kahkahkah...
masing2 ada saja nak control kentot kan...
muka stim ke hapa aq xtau la... pelik bebonor...


action time...
payah sngat nak strike malam tu
gua syak orang pusat bowling tu pedajal bola bowling kitaorang
hahahhahaa... maaf bang... xdapat den nak nolong...


rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
s***, f***, b***s***, @^&*()_
LONGKANG!!!

cam tu la riaksi kami malam tu...
tragis gila beb...
malu awek sebelah nengok lak tu
rrrrrrrrrrrrrrrr...
macam nak letak muka dalam toilet
hahahhahaa


apa pon nie la result game kami malam tu
nasrul balik dengah berdada tinggi... gah dgn kasut cokianya
eleh... ada masa kami tebosss balik

132, 124, 84, 8*, 70
aq tetap ditangga ke-3
jadi laaa... lama dah tinggal beb

malam kemarin kitaorang repeat balik
dua game teros kitaorang balon
kat Pasific Aloq Staq pulak
dari jam 11 malam sampai 12.30 malam
kitaorang last sekali keluar malam tu...
hahhahaa... nasib x kena hambat balik

aq tetap kalah jua...
first game 88 point
second game 108 point
nasrul tetap johan dua2 game... s***
dia pakai toyol gua syak!!!

ok la semua.. p masuk tidoq cepat
sebelom aq p tidoqkan hampa semua... hahahhaa
k bya, nite u all's


wassalam
adiosss... amiosss...

10 comments:

  1. wah terernya main bowling!! anis pun lame dah tak main bowling :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. terer ka??? xda laaa...
      biasa2 ja.. kmi pon lma x maen

      Delete
  2. ceyt..ni mesti hang dapat banyak duit raya nih..tu yg syok men bowling tu..bhahhaha

    yup..sudah follow kembali :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... dpt la juga...
      tapi nk wat bayaq bowling pon x lopas asanya...
      dah tua2 nie mna la nk dpt duit bnyak2

      Delete
  3. best main bowling . tapi kalau lagi sebijik benda tuu tak jatuh , rasa nak sepak jaa kasi jatuh . haha .

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah ganasnya diaaa...
      jngan la sepak2 benda tu...
      kang xpasal2 kena saman pulak...
      hehehhehee :)

      Delete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers