Wednesday, August 8, 2012

Pabila Ex-Polimas Ber"IFTAR"

-assalamualaikum-
Salam Ramadhan


hai blogger's
hari nie aq nak berak bercerita berkenaan mini gathering
geng2 ex janda-janda polimas 2008-2010
walaupon ada y x boleh join atas sebab buasir musabab y xdapat dielakkan
perjumpaan kami tetap meriah dgn segala mcm dugaan yang datang
menguji minda kesabaran dikala penat berpuasa... hehehehe

Memories : 07 Ogos 2012
Lokasi : Restoran Nurha, Sungai Korok, Jitra
Waktu : Menjelang Matahari Terbit Terbenam


kengkawan yang join kali nie

Aku a.k.a Cipun, Jamil, Dila, Nad, Cty, Ain, Diana, Roso, Aida, Farah




disaat menunggu waktu sahoq iftar
macam2 topik terkeluaq...
macam2 cerita berkumandang...
satu bab ke sepuloh bab

tapi segelas air pon x sampai lagi
hahahhahahaa...




geng2 gila meroyan posing
dari time study sampai la nie
tak ubah-ubah juga... dok lagu tu laaaa...
pantang jumpa camera...
comfirm memory full.... hahahhahhaaaa


tunggu dan tunggu dan tunggu...
dekat jam 8 malam baru kelihatan air2 yang sungguh meng"enak"kan
perhhh... rasa nyaman disitu...

then dengan penuh kesabaqan yang tak seberapa sabaq
sorang2 dengan muka happynya menanti tiba makanan pulak
hahhahahahhaaa
dasyat kot... jam 8.30 baru semua makanan complete terhidang
dah macam2 bunyi keluar dari meja kami
hahahhahahaa... perut buncit mendidih-didih
sambil mendendangkan lagu anak kampung dangdut goyang enol


dan seperti yang dijangka...
bila dah terhidang ja
terus hilang bini suara2 langau semua... kahkahkah
masing2 pakat dok fokus belajaq makanan depan mata

sunyi sepi... menghayati gitu...



tengok!!!
masing2 makan dengan begitu bersungguh2
hahhahahahaa...


dan begini la yang terjadi kpda makanan2 tersebut
tinggal pinggan... lincinnnnnnnnnnnn...

  
 cam tu la ceritanyaaaaaaaaa...
habis makan diorang ajak karok...
tapi rasanya depa xjadi karok...
aq tak follow... terus tekan minyak balik KolaNerang

aq ada second date dengan Azwan n Muiz lak jam 10 malam
depa nie merangkap BFF, school"mate", classmate, housemate, poli"mate"
apa lagi "mate" haaaaaaaaaaa... semua laaaa

5 40 minit juga la baru sampai umah... 
simpan keta... rehat2 jap... naek motor terus keluar lepak
jalan2 pusing tapak expo yang dah 60,70 4,5 kali aq p
hahhahahaa... teman si Azwan shopping yang x mengeluarkan duit

penat pusing2 kami singgah minum2... lepak2... gelak2... kutuk2...
macam2 bila ada geng nie... 
koi 12.30 pederas balik umah on9 sampai pagi... 
hahahhahahaaa...

macam tu la perjalanan hidup aq semalam
bukan selalu boleh keluaq lepak2 dgan memba2 yang sporting2 semuanya
sekali sekala keluar melepaskan rindu gitu
hahhahahaa...

buat kengkawan y jeles xleh join kemarin
next time kita wat lagi... hehehhheee... cawww


wassalam
adiosss... amiosss...

8 comments:

  1. HAHAHA , makanan sampai lambat . korg xbooked dulu ke ? kan dulu aku ngn jimin selalu buat , kiteorg booked dulu . just 2 words . PADAN MUKA ! by d way , caen xde ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. "just 2 words . PADAN MUKA" ni ayat jeles ni...
      kahkahkahkah... biasa laaa... diana, ain, dila, nad
      depa sampai lambat... book pukoi 6 lebih dah...
      caen xda pon kemarin... sibuk kot...

      Delete
  2. Waaa...
    Syok2..
    Ramai camni baru best.. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaa... baru 10 orang paah wey...
      ramai g y xjoin nie...
      klu lagi ramai baru betoi2 gamat

      Delete

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers