Tuesday, August 28, 2012

Mini Gathering @ KFC

-assalamualaikum-
SALAM LEBARAN


ok... 21 Ogos 2012 (SELASA)
hari raya ke-3 aq ngan kengkawan ex-SMKPT
mulanya xnak wat gathering tahun nie...
just nak beraya umah ke umah mana y sempat ja
tapi ada y cadangkan kitaorang wat kat luar
soo kami plan wat kat KFC Tanah Merah, Jitra


perjumpaan tahun nie simple2 ja...
tak seramai reunion tahun lopas masa kami beriftar ramai2...
biasalaakan... hari raya 
semua nak jenjalan umah sedara, makwe, pakwe, scandal2 semua laaa...
soo... ada la 4,5 belas orang yang datang
jom berkenalan dengan membe2 sekolah aq...


aq ngan Muiz
diorang kata dah macam "bapak dgn anak"
erk... betolkah???
hahhahaaa... perot tak sempat nak cover... >.<"


Shuhada, Nasrul dan Azwan
diorang 3 nie dah bersekolah sekali ngan aq dari darjah 1 hinggalah form 5
bayangkan dah berapa lama aq kenal diorang
stakat gurau senda kasar2 sikit dah terbiasa sngat
masing2 tak ambek hati punya... best...


Hamidah, Suriati, dan Shuhada
cewek2 manis senyuman...
masing2 dah ada haluan tersendiri...
sorang di universiti, sorang di maktab perguruan, sorang di kolej kejururawatan


aq, Muiz dan Firdaus
xtau nak makan apa....
almaklumlaaa... hari raya... macam2 dah masuk perot
aq budget makan burger ja dgn air milo...
yang lain2 semua bedal ayam...
tak kurang ada y ambek set makan nasi lagi...


Shuhada, Nasrul dan Azwan
orang kata "sedap sehingga menjilat jari"
cam tu la yang dirasakan dlam gambar diatas
hahahhahahaa... kelaparan agaknya..


Syahidah, Jamilah, Atiqah, Hamidah, Suriati dan Shuhada
gadis2 yang berstatus single but not available
hahhahahaa... semua tunggu masa nak kawen ja nie 
(eh eh... memandai ja aq)


bila dah kenyang makan cenggini laaa...
orang kata dok sadai perut senang hati...
riuh rendah kamai kat ruang tu...
macam xda orang len dah dalam KFC tu...
kita yang punyaaaaa...


Ambri
walaupon terlewat kami masih menunggu
biasa laa... bukan senang nak jumpa sekali sekala...
demi kengkawan kami lepak sampai xda mesej dr kawan2 kata dok OTW lagi...


kami masih belajar >.<"
dari kiri UUM, UTeM (Melaka), UNISEL
bnyak tahun lagi oiiiiiiiiiiiiii...
sabar mengharuni suka duka pengajian...


Fadhlie dan Azimin Sahimin
bila dah 2,3 jam lepak KFC aq terus ke openhouse mamber POLIMAS aq pulak
abang berbaju MERAH si tuan rumah...
riuh rendah juga kami disitu... 
buat macam umah sendiri pulak... hahahhahahaa


Yusof
the last one... sahabat kitaorang yg kelewatan
dia baru sampai dari key-el
terus mai jumpa kitaorang... 
ni kepala lawak dalam kelas aq dlu...
macam2 ragam dia nie...

hari tu ramai member2 yang nak mai tapi tak sampai2...
tersalah jalan MUNGKIN!!! andaian aq... hahahhaa
ada juga 4,5 orang mesej kata xdapat join...
xpa la... ada lain2 hal la tu...
apapon kami enjoi sngat hari tu...

mungkin ramadhan dan syawal tahun depan 
masih diberikan kesempatan untuk kami kluar bersama2 lagi
aq harap ukhwah persahabatan kami kekal selamanya...
hanya mati yang menjadi pemisah kami...


wassalam
adiosss... amiosss...

4 comments:

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers