Tuesday, August 14, 2012

Video Ucapan Raya DAT5A 2010

-assalamualaikum-


tengah2 hari nie
tetiba aq terindukan zaman kegilaan aq dulu...
xaman study kat POLIMAS, JITRA


seingat aq... masa semester lima tahun 2010
idea gila2 aq n wakil kelas aq (jimmy)
disambut baek kawan2 dalam kelas
kami planning nak buat video ucapan raya
sebagai kenangan kami di polimas

tempat yang kami pilih tak laen x bukan Tasik Darul Aman
berbekalkan camera digital cokia aq
kami memulakan projek haram raya kami
hehehhehheeee...

semua kawan2 muslim kami rakam...
mana y tak p tasik kami rakam ja kat mana yang jumpa diorang
heheheee...
yang paling sporting PA (Penasihat Akademik) kelas kami pon join sekaki

ni antara star's star's yang membintangi video kami
kehkehkehkeh


aq kata korang layan dulu....


video nie fully edited by aq n jimmy
mmg agak tension juga la... maklumlaaa
xpandai nak guna movie maker
lagi2 laptop aq selalu hang

apapon aq berpuas hati dengan hasilnya
video yang berjaya kami rakam sebagai kenangan 3 tahun di polimas
harap korang enjoy


wassalam
adiosss... amiosss...

4 comments:

Dah baca entry saya...
ada sebarang kemushkilan???
suratkan segala yang tersirat dihati anda disini...
~Terima Kasih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perjalanan Blogku Yang Usang

Daisypath Happy Birthday tickers